bogi
Moderator  
|
Post by bogi on Feb 1, 2012 19:12:32 GMT
Nasiel som rozhovor pre Kam v centru 1/2012, programový a kulturní zpravodaj Moravské Ostravy a Pøívozu. Rozhovor nájdete na strane 3 tu: www.moap.cz/cs/o-moapu/media-a-zpravodajstvi/zpravodaj-centrum/rok-2012/c-documents-and-settings-mop377-dokumenty-ala-nky-2012-centrum-leden-2012-kam-v-centru_1-2012.pdfPre mna 2 najzaujimavejsie otazky a odpovede: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dá se pøedpokládat, že rok 2011 byl pro tebe velmi hektický, takže se nabízí otázka, co se ti bìhem uplynulých dvanácti mìsícù nepodaøilo stihnout, a pøitom bys danou vìc ráda splnila? V nìkterých pøedmìtech ve škole jsem nedotáhla na vysvìdèení jednièku, i když si myslím, že kdyby mi to èas dovolil, tak tu jednièku mám. Na druhou stranu po pìvecké stránce se zadaøilo i nad plán, protože jsem nastudovala další árie, které jsem chtìla, ale nemusela jsem se je uèit. Jak sebe sama vidíš za takových deset až patnáct let? Ráda bych zpívala dále. Pokud by šlo všechno dobøe, mohla bych mít dostudovanou støední a vysokou školu, a tím pádem bych mohla být na zaèátku své operní kariéry. Snad se mi tato pøedstava splní. (peb) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Takze Patka ma nastudovane arie, ktore sme este nepoculi?? Patka spievaj, som same ucho! 
|
|
|
Post by todu21 on Feb 1, 2012 22:14:12 GMT
Je otázka, jak to Paka s tìmi áriemi "nad plán" myslela. Je možné, že jsou ještì nìjaké pro nás zatím neznámé, ale i kdyby to v tuto chvíli tak nebylo, urèitì nìjaké nové brzo nastuduje a bude to zase pro nás všechny zážitek.
|
|
|
Post by todu21 on Feb 3, 2012 12:34:09 GMT
Pøi surfování internetem jsem našel další rozhovor s Pakou. Vyšel v únorovém èísle "holèièího" èasopisu IN! Problém je ten, že jsem tenhle titul nikdy nikde na stánku nebo v trafice nevidìl, i když je pravda , že se po holèièích èasopisech pøíliš nekoukám. Nikdy by mnì nenapadlo, že budu shánìt zrovna takový titul... Na internetu sice èasopis stránky má, ale bohužel nikoliv elektronickou verzi (jen obálku). Èasopis vydává katolická církev v ÈR. Paka je pøedstavena na webových stránkách èasopisu tímto textem: "V rubrice INterview se tentokrát mùžete více seznámit s mladou zpìvaèkou Patriciou Janeèkovou. I když vyhrála Talentmánii a má za sebou velké koncerty, zùstala skromná a nepovažuje se za žádnou dùležitou hvìzdu." Attachments:
|
|
bogi
Moderator  
|
Post by bogi on Feb 3, 2012 15:49:50 GMT
Problém je ten, že jsem tenhle titul nikdy nikde na stánku nebo v trafice nevidìl, i když je pravda , že se po holèièích èasopisech pøíliš nekoukám. Nikdy by mnì nenapadlo, že budu shánìt zrovna takový titul...  Troska som potrapil uja Googla a zistil som, ze ceska katolicka cirkev vydava kopec casopisov. katechet.cirkev.cz/katecheze/casopisy/casopis-in-divci-svet/Ked si zbezne pozriem ich nazvy, ako napr. Amen, Cesty katecheze alebo Šalamounky, nazov IN! Dívèí svìt sa pre mòa hneï stáva prijate¾nejší!  Ale ajtak by som si podla nazvu najskor vybral casopis Nezbeda.  Zistil som, ze maju archiv rozhovorov online, na stranke www.in.cz je lava zalozka INterview a tam sa nachadzaju rozhovory, ktore vysli v predoslych cislach casopisu. Predpokladam teda, ze za mesiac-dva sa tam rozhovor s Paou ocitne.
|
|
|
Post by todu21 on Feb 9, 2012 14:02:51 GMT
No, nevím, nevím. Logicky se zdá, že by se tam ten rozhovor mìl objevit, ale když si projdeš poslední rozhovory v uvedené záložce, zjistíš, že jsou zøejmì pøidávány bez jakékoliv logiky. Teï v únoru je tam rozhovor ze záøí 2011, v lednu 2012 pak rozhovor uvádí datum - prosinec 2009! Nìjak se v tom "dívèím svìtì" ztrácím...  Ideální by pochopitelnì bylo, kdyby se rozhovor objevil na oficiálním FB profilu Paky, tak jak se to už stalo s rozhovorem v Pause 15+ (který byl a je jinak také pro vìtšinu fanouškù naprosto nedostupný). Uvidíme, tøeba budeme nakonec pøíjemnì pøekvapeni.
|
|
bogi
Moderator  
|
Post by bogi on Feb 12, 2012 8:53:51 GMT
Nasiel som, spravu o pripravovanom turne Karla Gotta, podla nej by na vyvrcholeni turne v decembri 2012 mala vystupit aj Patricia. ~~~~~~~~~~~~~~~ Tým Karla Gotta (72) právì pøipravuje nejnákladnìjší zpìvákovo turné v historii. To na podzim probìhne v Èesku a na Slovensku a stát má desítky milionù! Šòùra vyvrcholí 8. prosince megakoncertem v pražské O2 arenì! Gottovými hosty mají být mladé zpìvaèky Gábina Gunèíková (18, SuperStar) a Patrícia Janeèková (13, Talentmania). ~~~~~~~~~~~~~~~ Zdroj: www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/69425/karel-gott-chysta-nejdrazsi-turne-jako-hosta-chce-sexy-guncikovou.htmlUvidime, ci tak naozaj bude, do decembra je daleko.
|
|
|
Post by todu21 on Feb 12, 2012 23:19:42 GMT
O tom, že by se Paka mìla na podzimním turné KG nìjak podílet jsem už nìco èetl, nikde jsem to ale nepublikoval a nezveøejòoval, ponìvadž to byla jen nepotvrzená zpráva. Tahle informace je další v øadì. Považuji to ale za docela reálné, když si uvìdomíme, že KG byl hostem na køtu Patèina CD DVD v Praze a vzpomeneme si, jak hezky tam o ní mluvil. Mimo jiné už tam uvedl, že si ji dokáže pøedstavit jako hosta svého turné. Takže možné to je, to bezpochyby. Ano, je to sice ještì daleko, ale èas letí jako blázen... Pokud se tato zpráva potvrdí, bude to urèitì široce mediálnì prezentováno.
|
|
|
Post by todu21 on Feb 28, 2012 10:51:53 GMT
Na oficiálních stránkách Moravskoslezského kraje se objevil èlánek o Èeském plese v Bruselu, kde Paka pøed mìsícem vystupovala. Název èlánku pøímo uvádí její jméno, vystoupení je zmínìno v textu a celé je to doplnìno fotkou (kterou již známe). Odkaz: verejna-sprava.kr-moravskoslezsky.cz/-22912
|
|
|
Post by klamath on Feb 28, 2012 17:28:19 GMT
Hey Bogi, I miss your translations of Patricia news.
|
|
bogi
Moderator  
|
Post by bogi on Mar 7, 2012 19:07:35 GMT
|
|
|
Post by todu21 on Mar 7, 2012 22:17:27 GMT
Bogi, ty jsi génius! Taky jsem si pohrával s tou myšlenkou napsat do redakce, pøedbìhl jsi mnì. Holt, zázraky se obèas stávají...
|
|
|
Post by todu21 on Mar 8, 2012 22:19:54 GMT
Tak jsem se vrhnul na "Dívèí svìt" (to ale zní zajímavì...  ) a po pár øádcích rozhovoru jsem byl trošku zklamán. Mám dojem, že si to v redakci zjednodušili - jedná se totiž o mírnì zkrácenou textovou podobu rozhovoru ze dne 1. 12. 2011, kdy byla Paka hostem ve vysílání ÈRO 2 Praha v poøadu "Je jaká je", tenkrát ji zpovídala moderátorka Eva Kvasnièková. Zklamalo mì to pouze v tom, že jsem oèekával nìjaký novìjší a hlavnì pùvodnìjší - pro nás neznámý - rozhovor, svoji hodnotu ale rozhodnì má, už jen tím, že je alternativou k rozhlasovému archivu. Takže mám teï vlastnì na výbìr, mám-li náladu, pustím si záznam z rozhlasu, když nemám tolik èasu, pøeètu si rozhovor v "Dívèím svìtì" na webu. Možnost volby je dobrá vìc.
|
|
bogi
Moderator  
|
Post by bogi on Mar 8, 2012 22:56:23 GMT
S tym zjednodusenim mas vlastne pravdu. Aj rozhovor pre Divci svet moderovala Eva Kvasnickova, je to tam dole uvedene. Pre nas dvoch, co sme "vsetko citali", v rozhovore nie je nic nove.
|
|
|
Post by todu21 on Apr 27, 2012 17:39:25 GMT
Možná to tady už bylo (snad na starém fóru?), ale nedá mi to, abych neuvedl odkaz na reportáž z køtu Patèina CD DVD v Bratislavì. Je to už tak trošku vzpomínka, ale poøád stojí zato se podívat. Já sám jsem toto video objevil teprve nedávno. www.ta3.com/clanok/3234/showbiz-z-5-novembra.html (video sledujte od èasu 19:05)
|
|
|
Post by todu21 on Jul 24, 2012 21:33:52 GMT
Témìø uprostøed prázdnin se jakoby znièeho nic objevil èlánek o Pace v pøíloze deníku Právo 24. 7. 2012. Na oficiálním facebooku byl prezentován jako rozhovor, rozhovor to ale není. Nechápu proè takovouto informaci nedali na facebook s vìtším pøedstihem - to, že èlánek vyjde, museli vìdìt dávno pøedem. Mnì se naštìstí podaøilo jeden výtisk novin ještì sehnat, jiní ale takové štìstí mít nemuseli a taky urèitì nemìli, a to jen proto, že zpráva byla pozdì zveøejnìna. Èlánkù o Pace nebo rozhovorù s ní je hroznì málo a je škoda, že i k tomu málu máme problém se dostat. Èlovìk musí taky nìkdy pracovat a není v silách obyèejného fanouška neustále monitorovat, co se kde pøípadnì objeví. To by mìl být úkol lidí kolem ní. Tohle bylo tedy opravdu na poslední chvíli, a naprosto zbyteènì.
|
|