bogi
Moderator  
|
Post by bogi on Dec 12, 2012 18:33:20 GMT
Precitaj si v mojom citate, kolko spevakov tam bude ... z toho mi vychadza, ze ani na jednu celu piesen jedineho spevka nedaju. Mozno spravia kratky zostrih z par vystupeni, ale na spevakov ta 17 minutova reportaz zamerana byt nemoze. To by nevysiel cas ne tenistov a ti su v danom programe najpodstatnejsi. Keby slo o plny zaznam, to by bolo ine. Bol by som rad, keby to bolo inac, ale realisticky to vidim takto.
|
|
|
Post by todu21 on Dec 18, 2012 15:48:41 GMT
Jen krátký doplnìk k reprízám Zlatého kanára: kromì uvedených termínù také v pátek 28.12.2012 v 15.25 a v nedìli 30.12.2012 ve 2.10 v noci (pro notorické nespavce), vše samozøejmì na ÈT 4.
|
|
|
Post by todu21 on Dec 20, 2012 22:28:04 GMT
Trošku jsem se pohrabal archivem ÈT a objevil jsem milou drobnost, která nám - myslím - byla doposud skryta. Jedná se o krátkou reportáž z poøadu Mimo rámec, vysílaném 5.2.2012. Rok stará vzpomínka na Patríciino vystoupení na loòském adventním koncertì hvìzd HARMONIE (Smetanova síñ Obecního domu v Praze 11.12.2011) je tady: www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10299800323-mimo-ramec/21254215191/?index%5B%5D=189867&x=87&y=14 Jedná se o tøetí reportáž v rámci zmiòovaného poøadu, je to sice kratièké, ale na druhou stranu Paka tam má ze všech zmínìných úèinkujících nejvìtší prostor. Nepochybuji o tom, že i tak potìší každého fanouška.
|
|
bogi
Moderator  
|
Post by bogi on Dec 22, 2012 12:27:17 GMT
Diky todu21, je radost pozerat, ako sa Pata vlozila do svojej role. Je vzdy pre mna potesenim vidiet jej pristup ku spievaniu. 
|
|
|
Post by todu21 on Dec 22, 2012 22:45:50 GMT
Pøesnì tak Bogi, taky mne to na té kratièké ukázce hned zaujalo. Je na tom jasnì vidìt, jak moc se mýlí ti, kteøí si stále myslí, že pøi svém zpívání nevyjadøuje emoce. Ona totiž umí daleko víc - své pocity na pódiu vyjadøuje samotným obsahem skladby, každou svojí skladbou doslova žije a vše vychází pøímo z ní, z jejího srdce. Zpívat s hlubokým vnitøním prožitkem je mnohem víc, než dìlat na pódiu opièky, máchat rukama nebo koulet oèima. Je to pak obrovský zážitek jak pro posluchaèe, tak pro ni samotnou.
|
|
|
Post by todu21 on Dec 25, 2012 10:29:51 GMT
Vánoèní dárek pro všechny Patríciiny fanoušky  - video z Patina vystoupení na vánoèním galakoncertu s LA GIOIA v Trnavì (5.12.2012) na stránkách Západoslovenské televize. Primárnì jde o rozhovory s pány z LA GIOIA, Paka v èase od 2:04. Video je zde: www.zapadoslovenska.sk/video/1070
|
|
|
Post by todu21 on Jan 7, 2013 15:50:19 GMT
Novoroèní pozdrav od Patrície - FB profil PJ 7.1.2013: Milí moji fanúškovia, do nového roku vám prajem ve¾a šastia, pevné zdravie a tiež mnoho úspechov. Nech sa vám vyplnia vaše sny a túžby a nech vo vašich srdciach vládne pokoj a láska. Všetkých vás srdeène pozdravujem a ïakujem za vianoèné pozdravy. Dúfam, že aj vy ste zažili krásne sviatky a tiež prelom rokov. Po dlhom èase som zaèala zase chodi do školy, po tých prázdninách to bol dos tvrdý „budíèek“. Ale treba sa mi zobudi, lebo za za krátky èas ma èakajú talentové skúšky na konzervatórium. 15.01. bude prvé kolo. Ak uspejem, druhé ma èaká 22.01. Pripravujem si nie len piesne ale hlavne drtím teóriu. Tej som sa nikdy nevenovala, no a teraz zisujem, že je dos ve¾a toho èo musím vedie. Je až neuverite¾né ko¾ko je tých krížikov a béèiek.  Mám z toho aj trochu strach. Budem sa snaži, držte palce. Ïakujem. Po skúškach vám samozrejme napíšem. Zatia¾ sa majte pekne, vaša Patricia Takže, 15. a 22. ledna držíme všichni palce!!!!  Attachments:
|
|
|
Post by todu21 on Jan 16, 2013 22:13:05 GMT
Již pøed èasem zveøejnilo Národní divadlo Moravskoslezské v Ostravì obsazení repríz Kominíèka v období od ledna do èervna 2013. Paky se týkají tyto termíny: nedìle 27. 1. 2013 od 10.00 hod. nedìle 24. 2. 2013 od 10.00 hod. støeda 8. 5. 2013 od 10.00 hod.- vše v Divadle Antonína Dvoøáka Mimo to je Paka také vypsána na reprízu 13. 6. 2013, zde však dojde s velkou pravdìpodobností ke zmìnì a prohození obsazení rolí Annie a Julie Brookové na jiný termín (má na tento termín velmi pádnou omluvenku). Je dobré aktuálnì sledovat web NDM. Pro širokou veøejnost jsou urèena pøedstavení 27.1. a 8.5. (lze na nì zakoupit vstupenky), ostatní jsou urèena pro školy a dìtské kolektivy. Zdroj: www.ndm.cz/cz/opera/predstaveni/307-hrajeme-operu-kominicek/2013-01-27/3737/(obsazení dalších repríz vždy proklikem na datum)
|
|
|
Post by todu21 on Mar 18, 2013 22:01:41 GMT
|
|
bogi
Moderator  
|
Post by bogi on Mar 19, 2013 19:37:19 GMT
Diky todu, vobec som tuto udalost nezachytil. Skoda, ze audio kvalita zaznamu TV Polar je taka biedna. Mne to znie vyslovene skreslene, aj rec. Ale pekne je Patu vidiet spievat, nech su okolnosti akekolvek.  Zaujimave je, ze na ofic. facebooku o tejto udalosti vobec neinformovali. Pytal som sa pred tyzdnom sukromnou spravou cez facebook, ako to vyzera s Patinym druhym albumom a v priebehu vyse tyzdna mi ziadna odpoved neprisla. 
|
|
|
Post by todu21 on Mar 19, 2013 22:06:19 GMT
Máš pravdu, Bogi, je to bída... Ale co, dùležité je, jak sám píšeš, že mùžeme opìt vidìt live Páu. Každé podobný záznam, by je otøesné kvality, je jedna velká radost. A zároveò, tím, jak je jich málo, i uèinìný zázrak. V této souvislosti jsem schopen tu bídnou technickou kvalitu nìjak pøekousnout. Facebook je v poslední dobì opravdu k pláèi, asi sis taky všiml, že od ledna se tam objevují zprávy plus-mínus ve ètrnáctidenním intervalu. Øádnì to tam obživne pouze vždycky ve chvíli, kdy nìco napíše sama Páa (viz zprávy z dìní okolo pøijímaèek) nebo když se objeví nìjaké nové fotky (což už se taky dlouho nestalo). Naštìstí, fanoušci se nikam neztrácejí, spíše naopak, jak vyplývá z prùbìžnì stoupajícího poètu lajkù. Proè ale zatajili výše uvedené vystoupení mi hlava nebere. Bohužel to ale urèitì není poprvé (koncem ledna zpívala na Ružinovském plese v BA a to se taky nikdo nedozvìdìl - bohužel, z téhle akce žádné fotky, natožpak video nejsou) a ani naposled. Mimochodem, když už jsem se rozepsal, tak ještì dovìtek k prosincovému Zlatému kanáru - záznam na ÈT 4 jsem sledoval, bohužel ale Paku sprostì vystøíhli, do 70 minut se nevešla (no jo. nehodila se, zpívá "jen klasiku"...). Byl jsem z toho pìkných pár dnù poøádnì otrávený (velmi mírnì øeèeno).  Jsou to kulturní barbaøi, hlavnì, že Davida tam prezentovali tøikrát!
|
|
|
Post by todu21 on Mar 19, 2013 22:13:18 GMT
Ještì jednou já... Až teï jsem si všiml, že jsi dal informaci o vystoupení na sportovci MS kraje do anglické diskuze. Díky Ti za to, ušetøil jsi mi práci (i když tohle je moc pìkná práce a takovou bych chtìl tady mít co nejèastìji).
|
|
|
Post by todu21 on Apr 3, 2013 16:04:30 GMT
Myslím, že tahle fotka ještì nikde nebyla. Myslím, že je to oficiální promofotka ke koncertu v Klosterneburgu (a nááádherná!  )- našel jsem ji na jednom rakouském webu spoleènì s údaji o koncertu. Attachments:
|
|
bogi
Moderator  
|
Post by bogi on Apr 6, 2013 19:05:28 GMT
todu, objavil som este jednu fotku, co som predtym nepoznal a v tychto satach som Patu este nevidel ... Netusis, z akej udalosti to je?  Je to z blogu kde je o nej par riadkov a aj to s informaciami ako "bydlí v ostravì na SLOVENSKU" sissie-apricot.blog.cz/1303/patricia-janeckova
|
|
|
Post by todu21 on Apr 6, 2013 22:16:08 GMT
Bogi, ta fotka je podle mnì z prosincového koncertu Harmonie v Praze (9.12.2012 v Obecním domì), tam v tìchto šatech vystupovala (koukni se na FB do fotoalb). "Ostrava na Slovensku" mnì pobavila, sleèna to má vùbec na tom blogu nìjaké zmotané, mìla by si zøejmì minimálnì zopakovat zemìpis pro základní školy.
|
|